قالیشویی توحید

قالیشویی توحید در تهران

قالیشویی توحید

قالیشویی توحید در تهران

کارخانه قالیشویی توحید با مدیریت آقای فرامرز بخشی از سال 1361 در تهران ، در زمینه شست و شو فرش و خدمات رفوگری فرش و ریشه زنی فرش شروع به فعالیت کرده است.

کارخانه قالیشویی توحید با مساحت 4500 متر واقع در جاده ورامین می باشد، همچنین دارای سالن های شست شوی فرش به مساحت 450 متر می باشد، این کارخانه دارای دستگاه اتوماتیک و سنتی، سالن خشک کن، مسقف، مجهز به جت فن جهت خشک کردن فرش به وسیله باد، سالن مجزا جهت بسته بندی، ردیف کردن فرش ها و کاور فرش های شسته شده می باشد.

این کارخانه مجهز به گرمخانه گازی دیجیتال جهت خشک کردن فرش ها استفاده می شود، این بدین معناست که در فصول سرد سال تمامی فرش ها در گرمخانه گازی خشک می شوند.

کارخانه قالیشویی و رفوگری توحید دارای تعداد زیادی پرسنل در بخش های مختلف از قبیل شست و شوی فرش، رفوگری فرش، در بخش اداری کارخانه می باشند تا از این طریق به بهبود ارائه کیفیت خدمات بتوان کمک کرد. در این قالیشویی امکان جمع آوری فرش ها دو نوبت صبح و عصر به صورت مجزا وجود دارد. تمامی فرش ها در زمان تحویل به صورت لول شده جهت جلوگیری از چروک، شکستن فرش ها و تمامی فرش ها جهت رعایت نظافت بهداشت به همراه کاور تحویل داده می شود.

در این کارخانه سالن های مجزا جهت ارائه خدمات رفوگری فرش در نظر گرفته شده است.
کارشناسان متخصص در بخش های ریشه زنی فرش های ابریشم و فرش مصنوعی، رفع پارگی فرش ها و ... را انجام می دهند.
کیفیت را از کارخانه ما بخواهید ، همیشه کیفیت گران نیست، کارشناسان ما بهترین کیفیت را برای انجام امور شما در نظر گرفته اند فقط کافی ست با ما تماس بگیرید.

بایگانی
  • ۰
  • ۰


مواد اولیه فرش - بخش ۱
مواد اولیه 
در ساختار قالی از مواد اولیه‌ی متفاوتی استفاده شده است که انتخاب آن‌ها به‌ عادات و رسوم محلی بستگی دارد. این مواد اولیه براساس سهولت در دسترس بودن و یا قیمت‌شان و یا توان تطابق با خواسته‌های متغیر بافندگان انتخاب می‌شود. در میان بسیاری از الیاف موجود در شرق، پشم و نخ پنبه مطلوبیت بیشتری دارد. اغلب از ابریشم هم استفاده می‌شود. البته برای نمونه‌های گران‌قیمت، در حالی که به طور قطع استفاده از کتان متوقف شده و بسیاری به ندرت از کنف استفاده می‌شود.

قالیشویی توحید , قالیشویی در طرشت
پشم
در میان تمام مواد اولیه‌ی استفاده شده برای قالی، بی‌تردید پشم گوسفند یا کرک بز از همه بیشتر رواج داشته است، زیرا این الیاف به فراوانی در کشورهای شرقی قابل دسترسی هستند. پرورش گوسفند و بز از گذشته‌های دور در این سرزمین‌ها به طرز گسترده‌ای صورت می‌گرفته است. در نواحی مختلف، نژادهای گوناگونی پرورش داده می‌شود که ارزان یا گران هستند، اما اغلب به خاطر کیفیت خوب پشم انتخاب می‌شوند. اگر پشم گوسفندی را زیر میکروسکوپ نگاه کنیم به صورت یک رشته با سطحی چین‌خورده و مرتبه مرتبه است و این ویژگی باعث شده که ریسیدن آن آسان باشد زیرا الیاف مجزا به سادگی یکی به دیگری می‌چسبد. این الیاف از کراتین ساخته شده و بخش مرکزی آن سوراخ است و این مسایل موجب انعطاف‌پذیری آن شده است. پرز گوسفندی به طور طبیعی از سه نوع الیاف مختلف تشکیل شده: پشم دراز، پشم واقعی و حقیقی که پیچ و تاب‌هایی دارد و بخش کوچک و محکم از پشم تیره. در پشم گرانبهاتر بخش پشم تیره زیر پنج درصد می‌ماند و میزان بقیه‌ی الیاف بیشتر است.
جایی که پشم دراز بیشتر باشد، الیاف مقاوم‌تر هستند. در عوض اگر درصد بیشتری از آن پشم واقعی و حقیقی باشد، الیاف ظریف‌تری تولید می‌شود. ماهیت الیاف پشمی به عوامل بسیاری بستگی دارد: نژاد گوسفند مورد انتخاب پرورش‌دهندگان و آب و هوا و مراتعی که این حیوانات در آن مراتع رشد می‌گنند، تغذیه‌ی آن‌ها، سن حیوانات، فصل پشم چینی و نوع گوسفندی که پشم از آن به دست می‌آید.


مطالب مرتبط :

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی