قالیشویی توحید

قالیشویی توحید در تهران

قالیشویی توحید

قالیشویی توحید در تهران

کارخانه قالیشویی توحید با مدیریت آقای فرامرز بخشی از سال 1361 در تهران ، در زمینه شست و شو فرش و خدمات رفوگری فرش و ریشه زنی فرش شروع به فعالیت کرده است.

کارخانه قالیشویی توحید با مساحت 4500 متر واقع در جاده ورامین می باشد، همچنین دارای سالن های شست شوی فرش به مساحت 450 متر می باشد، این کارخانه دارای دستگاه اتوماتیک و سنتی، سالن خشک کن، مسقف، مجهز به جت فن جهت خشک کردن فرش به وسیله باد، سالن مجزا جهت بسته بندی، ردیف کردن فرش ها و کاور فرش های شسته شده می باشد.

این کارخانه مجهز به گرمخانه گازی دیجیتال جهت خشک کردن فرش ها استفاده می شود، این بدین معناست که در فصول سرد سال تمامی فرش ها در گرمخانه گازی خشک می شوند.

کارخانه قالیشویی و رفوگری توحید دارای تعداد زیادی پرسنل در بخش های مختلف از قبیل شست و شوی فرش، رفوگری فرش، در بخش اداری کارخانه می باشند تا از این طریق به بهبود ارائه کیفیت خدمات بتوان کمک کرد. در این قالیشویی امکان جمع آوری فرش ها دو نوبت صبح و عصر به صورت مجزا وجود دارد. تمامی فرش ها در زمان تحویل به صورت لول شده جهت جلوگیری از چروک، شکستن فرش ها و تمامی فرش ها جهت رعایت نظافت بهداشت به همراه کاور تحویل داده می شود.

در این کارخانه سالن های مجزا جهت ارائه خدمات رفوگری فرش در نظر گرفته شده است.
کارشناسان متخصص در بخش های ریشه زنی فرش های ابریشم و فرش مصنوعی، رفع پارگی فرش ها و ... را انجام می دهند.
کیفیت را از کارخانه ما بخواهید ، همیشه کیفیت گران نیست، کارشناسان ما بهترین کیفیت را برای انجام امور شما در نظر گرفته اند فقط کافی ست با ما تماس بگیرید.

بایگانی
  • ۰
  • ۰

نخ پنبه به خاطر ویژگی عدم تغیر شکل یافتگی و مقاومت از پشم بهتر است و در بافت قالی به عنوان چله و ساختار پایه‌ای مناسب است. تار و پودهایی که از جنس پنبه هستند از یک طرف ساختار مقاوم‌تری را ایجاد می‌کنند و از طرف دیگر می‌توان بافتی منظم‌ و پیوسته را ایجاد کرد، چون وزن نهایی کار را بهتر تحمل می‌کنند بدون این که افتادگی یا جاافتادگی بر روی آن‌ها دیده شود که در مقایسه با قالی‌های پشمی امتیاز نخ پنبه محسوب می‌شود. نخ پنبه که به صورت رشته‌های نازکی از دانه‌های آیبیس کوس گسی پیوم Hybsiscus gossy pium به وجود می‌آیدف در بافته‌های خانوادگی با کارگاه‌های کوچک استفاده نمی‌شود، زیرا الیافی بسیار کوتاه و زبر دارد که برش زدن و ریسیدن آن از پشم دشوارتر است؛ در گذشته از نخ پنبه در قالی‌های خاص و گران‌قیمت استفاده می‌شد. از قرن نوزدهم استفاده از روش‌های ریسندگی با دستگاه عمومیت پیدا کرد، به ویچه در میان کسانی که به بازارهای شهری دسترسی داشتند که در آن بازارها نخ‌پنبه به وفور یافت می‌شد. در ابتدا نخ‌پنبه وارد می‌شد. به ویژه از هند به خاطر عملکرد شرکت‌های تجاری که از سال 1860 فعال بودند و بعدها از سال 1890 نخ‌پنبه ریسیده شده با دستگاه در چین به فراوانی تولید شد. به ویژه در کارگاه‌های جدید تأسیس شده در شانگهای و بعد از چند دهه این کارگاه‌های ریسندگی با دستگاه در سرتاسر شرق گسترده شدند و شیوه‌ی ریسندگی سنتی به طور کامل کنار گذاشته شد.


بیشتر نخ‌پنبه‌ی استفاده شده در شرق در هند تولید می‌شود. هرودوت (106، III) شرح می‌دهد که هندی‌ها، بافته‌هایی به دست آمده از آریون اپو سیلو (erion apo xyiu) یعنی پشم درختی را می‌پوشند؛ کاشت پنبه از هند به کشورهای همجوارش نیز راه یافت و در چین، جنوب شرقی آسیا و همچنین ایران رواج پیدا کرد و مارکوپولو از آن در نوشته‌های خود در سفرنامه نام برده است. نخ‌پنبه‌ی ریسیده شده با دست به صورت یک رشته‌ی کم قطر مقاوم، زبر و تیره است که از کمتر از پنج رشته‌ی اولیه‌ی به هم پیچیده تشکیل شده است. الیافی که در طبیعت به صورت گلوله‌ای هستند که دانه پنبه را دربرمی‌گیرد، یعنی به صورت رشته‌هیا تک یاخته‌ای بوده که از طویل شدن سلول‌های گیاهی به وجود آمده‌اند. این الیاف در زیر میکروسکوپ به صورت رشته‌های ظریف به شکل روبان‌های توخالی هستند.


در ریسندگی با دستگاه کمتر از ده رشته‌ی اولیه پیچیده می‌شوند. بنابراین آنالیز دقیق ترکیبات الیاف پنبه‌ای بسیار ساده است و شناسایی این مسأله که آیا فرآیند ریسندگی دستی یا با دستگاه بر روی الیاف انجام شده است و نیز در اغلب موارد اطلاعاتی راجع به زمان بافت قالی نیز ارائه می‌کند. اگر برای چله‌ی قالی از نخ پنبه استفاده شود به ندرت ممکن است از همان در بافت نیز استفاده شود که این موضوع هم به خاطر تیرگی طبیعی و هم به این علت است که درخشش پشم ترجیح داده می‌شود و هم به این علت که نخ‌پنبه کش‌سانی کم‌تری از پشم دارد. از طرف دیگر برای رنگ کردن آن فرآیندهای مختلف و پیچیده‌تری باید صورت گیرد، برخلاف پشم و رنگ‌رزی آن به شیوه‌ی سنتی دشوار است.


قالیشویی توحید قالیشویی در ستارخان

ارائه دهنده خدمات قالیشویی و رفوگری فرش در تهران


معمولاً برای پرز از نخ‌ پنبه استفاده می‌شود. به ویژه زمانی که در بخش‌هایی نیاز به رنگ سفید باشد؛ بنابراین از آن در رنگ طبیعی خود استفاده می‌کنند که بسیار براق‌تر و روشن‌تر از پشم است. معمولاً استفاده از نخ پنبه در قالی‌های ترکمنستان و هند بسیار رایج است. اخیراً در بافت برخی قالی‌های ترک از نوع تجاری، از نوعی نخ پنبه استفاده می‌شود؛ این الیاف نخ پنبه تحت تأثیر مواد شیمیایی قرار گرف…


مطالب مرتبط :

قالیشویی در شهرک غرب 

قالیشویی در طرشت

قالیشویی در شهرک غرب

قالیشویی در صادقیه

قالیشویی در بلوار فردوس

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی